Нападник збірної України Артем Бесєдін не надто часто, проте радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 50 тисяч осіб.

3 липня 2021 року, наша команда завершила участь на нинішньому чемпіонаті Європи, програвши Англії з рахунком 0:4. Однак для Артема Євро - 2020 закінчилося ще в червні, 29 числа, коли Україна грала проти Швеції і сенсаційно пройшла в 1/4 фіналу, вигравши 2:1.

Артем Бесєдін, фото: Instagram

Всім відомо, що в тому матчі Бесєдін отримав дуже серйозну травму, коли Маркус Даніельссон, на 99 хвилині матчу, влетів прямою ногою в коліно українського футболіста, травмувавши його і завершивши його участь в турнірі. Маркус теж не затримався, адже слідом отримав червону картку, після перегляду артибром повтору VAR.

В результаті удару, за висновком лікарів, Бесєдін отримав часткове пошкодження внутрішньої і зовнішньої бічної зв'язок, хрестоподібної зв'язки і перелом виростків стегнової кістки без зміщення. Це вилилося в подальше попередження медиків про повернення Артема Бесєдіна на поле лише після шести і більше місяців відновлення.

Популярні новини зараз

Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе

На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні

Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн

Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять

Показати ще

Від удару у гравця збірної стався вигин (гіперекстензія) в колінному суглобі.

Однак зараз українець опублікував в Instagram знімок з дружиною, Радмілою Карафетовою, перебуваючи в Анталії (Туреччина). І справа в тому, що стоїть він на своїх двох, без видимих наслідків пошкодження, слідів удару або бандажа.

"Моє життя❤️", - пише гравець у підписі до посту.

Нагадаємо, катастрофічний провал збірної України в матчі з Англією на Євро-2020: дубль Кейна і розстріл Бущана

Як повідомляв "Знай.ua", капітан збірної України Андрій Ярмоленко віддасть гроші з Євро-2020 на благодійність: "Давно визначився"

Знай.ua писав, український "кабанчик" вискочив на поле після перемоги збірної на Євро-2020: "Підніжка була"