Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, що демонструє на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих кадрів, зроблених перед виступом 5 липня на щорічному музичному фестивалі Atlas Weekend, який проходить в Києві з 5 по 11 липня.

Так, артистка приміряла розкішну темно-червону сукню з глибоким декольте, суцільно розшиту масивними каменями, а також високі ботфорти.

Примітно, що з такому спокусливому образі зірка знімалася в кліпі на свій хіт "Красное вино". Виконавиця приймала сміливі пози, розсовуючи ноги, а також поділилася враженнями від шоу: за словами Насті, все пройшло "фантастично круто".

"Вчора на @atlasweekend було фантастично круто! 🔥

Популярні новини зараз

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Показати ще

Емоції переповнюють досі!

І я з нетерпінням чекаю, щоб повторити це для вас сьогодні!

Обов'язково приходьте ❤️

Photo : @orest.com.ua, @gorbun_roman"

Фолловевери почали коментувати пост: "Настя, дай майстер клас Тіні Кароль, як співати для людей, а не тільки для себе😂", "цей образ особливо підходить", " Реально кращий виступ вечора!! 🔥 🔥 ", "Крутишка! Обожнюю 😍приклад для наслідування всієї цієї "ескорт-естради", справжня мила і добра, захват! 👏❤️❤️❤️❤️".