Зірка збірної України з футболу, півзахисник клубу "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко має величезну аудиторію шанувальників, які цікавляться його особистим життям. Цього разу футболіст дав велике інтерв'ю для YouTube-каналу "Трендец" де показав, як живе зі своєю коханою владою і чим займається у вільний від тренувань час.

Інтерв'ю з Олександром Зінченком проходило у Великій Британії, в місті Манчестер. Автора каналу " Трендец "зміг взяти відверте інтерв'ю в українського футболіста, побував в його квартирі і зустрів безліч інших зіркових гравців клубу"Манчестер Сіті".

Під час інтерв'ю Олександр Зінченко і Влада Седан відповіли на Відверті запитання, показали сові житло, а також гардероб, де виявилося багато цікавих речей.

Олександр Зінченко, кадр з інтерв'ю: YouTube Трендец
Олександр Зінченко, кадр з інтерв'ю: YouTube Трендец

Першим, що Влада Седан вирішила показати виявилися дивні чорно-білі чоботи з червоним каблуком. Після того, як пара посміялася, Олександр Зінченко розповів, що замовив наряд на Хеллоуїн на сайті Amazon.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

"Я повинен був бути Джокер, а вона повинна була бути Харлі Квін, але речі прийшли дуже пізно. І ось вони досі приходять" - пояснив Олександр Зінченко.

Крім цього футболіст розповів про досягнення в кар'єрі, відносини з Владою і про контракти з різними брендами.

Нагадаємо, що Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" показав, як відзначають Івана Купала в Карпатах: справжня містика

Як повідомляв портал "Знай.uа", Маша Єфросиніна зізналася в перемозі над комплексами: "ніколи до цього не спав з товстушкою"

Також, "Знай.uа" писав, що Андрій Данилко знову став Вєркою Сердючкою і показав "зарядку для ледачих": дригати ногами, не встаючи