Стало відомо про те, що відомий російський виконавець Валерій Меладзе виступить на фестивалі Atlas Weekend не один, а з гуртом "ВІА Гра". Дівчата офіційно це вже підтвердили.

Про це стало відомо завдяки публікації на офіційному акаунті дівчат у соціальній мережі Instagram. Виступ відбудеться вже в четвер, 8 липня.

Не так давно, після того як виступ артиста анонсували на фестивалі, почалася агітація проти цього, адже, чоловік неоднозначно висловлювався стосовно ситуації на Донбасі.

Валерій Меладзе, скріншот з відео

Все ж, виступ скасувати не вдалося, і чоловік вже прибув до Києва, де чекає свого зоряного часу. При цьому, варто відзначити, що для глядачів підготували сюрприз, артист виступить не один.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Разом з Валерієм Меладзе на сцені з'явиться популярний гурт "ВІА Гра", і вони виконують всіма улюблений хіт "100 шагов назад".

"Вже завтра! Гурт ВІА Гра на найбільшому фестивалі України-Atlas Weekend Friends Edition @atlasweekend ♥️ Побачимося на сцені, о 19: 45!",- сказано в повідомленні під постом.

Скріншот коментарів, фото: Instagram

У коментарях у дівчат запитали, чи самостійний цей виступ, на що вони відповіли - ні, підтвердивши офіційно цю невелику колаборацію.

Нагадаємо, що фестиваль Atlas Weekend проходить в Києві, і є найбільшим фестивалем не тільки України, а й у всій Східній Європі.

Цього року він проходить з 5 по 11 липня, прийнявши на сценах десятки артистів, а на території десятки тисяч шанувальників музики.

Минулого року, через коронавірусні обмеження його довелося скасувати. Був ризик зриву і зараз, так як кордони все ще закриті, і більшість оголошених раніше артистів не мають можливості прилетіти.

Вихід знайшли, і в основному виступлять артисти СНД, у яких є можливість приїхати в країну.

Нагадаємо, що Джанабаєва і Меладзе вразили зовнішнім виглядом після народження дочки: "ночі безсонні".

Як повідомляв Знай.ua, Валерій Меладзе став багатодітним татком: Джанабаєва народила йому третю дитину.

Також портал Знай.uа писав, що Валерій Меладзе злякав виглядом Джанабаєвої з синцями під очима