Популярна українська реперша Alyona Alyona (справжнє ім'я – Олена Савраненко) активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram і радує багатотисячну армію шанувальників свіжими фото і відео з особистого і творчого життя.

Нещодавно 30-річна виконавиця поділилася відвертою публікацією, на якій позує з гімнастичним кільцем практично без одягу. У підписі до фото вона написала емоційний текст про сучасні ярлики, якими обвішує суспільство людей через їх зовнішній вигляд.

"Коли речі, якими володієш ти, починають їсти тебе — я чую галас!Лише одиниці захоплюються тим, що ми в кроці від освоєння іншої планети, а мільйони — відомим ім‘ям на своїх трусах. Багато брендів та компаній, самі цього не усвідомлюючи, прийшли до того, що вирощують в людях дуже споживче зерно. Мені сумно дивитись на те, як сьогодення створило ситуацію із ярликами, коли люди засуджують все, де нема позначки надкушеного яблука або цінника у пару сотень доларів. Я вважаю, що нам варто простіше відноситись до цінностей споживання або зовсім відкинути все непотрібне, що приносить короткочасне задоволення та псевдоспроможність в очах оточення.І я не кажу, що треба відмовлятися від речей, одягу та положення в суспільстві, але в щоденній погоні за бірками та фейковим статусом в соціумі, ми забуваємо про найважливіше... ❤️ ",- заявила Олена.

Нагадаємо, Alyona Alyona в своє 30-річчя видала плани на наступний рік: "Схуднути на 29 кіло".

Як повідомляв портал Знай.uа, Alyona Alyona розповіла, як їй працювалося на одному майданчику зі Святославом Вакарчуком.

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що Святослав Вакарчук затесався до лав реперів, Alyona Alyona постаралася.