Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, куди тепер все частіше викладає різні відео.

Наталя поділилася кумедним роликом, позуючи на зйомках наймасштабнішого шоу "Співають всі" на телеканалі "Україна" разом з блогером і візажистом Олегом Машуковським.

Так, артистка приміряла вбрання чорного кольору, суцільно розшите блискучою аплікацією, доповнивши образ ніжним нюдовим макіяжем. Роблячи селфі з Олегом зірка не відразу зрозуміла, фото це чи відео, завмерла в одній позі, а потім голосно розсміялася.

"Плутали фото чи відео? 🙂

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

@mashukovsky"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "прикольні такі!!!! 🤗👍👌👌👌💞😘", "Що за хлопець? Щось я його не пригадаю!", "Клас", " Ахаха прикольно вийшло, Наташа наче школярочка завмерла поруч із своїм кумиром😂 🔥 🔥 🔥", " Наталочка ви супер ❤️❤️❤️❤️❤️", "Бичок для тебе.😂 😂 😂 😂 ", "Наталя а ви все прекрасніше і прекрасніше!❤️ Розкажіть секрет молодості?😍".

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".