Відома українська співачка і продюсерка Наталія Могилевська вирішила худнути разом з тренеркою Анітою Луценко, для цього вона навіть приєдналася до челенджу. А у разі програшу артистка пообіцяла постригтися налисо.

На своїй сторінці в соцмережі Інстаграм, де на неї підписано 1,3 мільйона читачів, Наталя Могилевська регулярно розповідає, як проходить її дієта і скільки вона встигла до цього часу скинути.

Цього разу співачка поділилася корисними порадами дієтолога щодо схуднення. Вона назвала три найважливіші елементи - режим, підрахунок калорій і заміна солодкого фруктами.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

"Правила схуднення для всіх насправді дуже прості. Це всім відомі істини, які варто повторювати час від часу.", - говорить вона.

Дієтолог пояснила, що при хаотичному харчуванні обмін речовин завжди буде повільним. Тому потрібно прибрати всі незаплановані перекуси й харчуватися по графіку.

Потрібно також пам'ятати, що дефіцит калорій може й нашкодити здоров'ю. Тому дефіцитний раціон повинен бути збалансованим. Краще оздоровити своє харчування, ніж "врізати" калорії і сидіти на жорстких дієтах.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Нагадаємо, Наталя Могилевська розповіла про зруйновані стосунки через бутерброд з ковбасою: "Дуже важко". Наталя Могилевська дала пораду

Як повідомляв портал "Знай.ua", Наталія Могилевська показала, що їсть для швидкого схуднення: "Досить жорстко". Наталія Могилевська показала свій сніданок

Також "Знай.ua" писав, що Наталя Могилевська видала, яким чоловікам віддає перевагу: "Животик це нормально". Могилевська зацікавилася важливим питанням