Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, куди тепер все частіше викладає різні відео.

Наталя поділилася кумедним роликом, позуючи на зйомках наймасштабнішого шоу "Співають всі" на телеканалі "Україна" разом з блогером і візажистом Олегом Машуковським.

Так, артистка схопила хлопця за ланцюг на шиї і повела за собою, розігруючи сценку, де нібито веде коня, але боїться його. При цьому блогер підігравав і навіть жартівливо намагався вкусити зірку.

Сама ж виконавиця приміряла вбрання чорного кольору з відкритими плечима, суцільно розшите блискучою аплікацією, доповнивши образ макіяжем зі стрілками на повіках.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

"Моя коняка 😂 🖤 @mashukovsky"

Фолловери не пройшли повз: "якост це все Вам не личить!!😏 Залиште це молоді🙌"," 😏 так нерозумно"," не смішно", " дуже дивно.....", "Жахливо виглядаєте, при всій повазі до Вас😢"," Бредятина👎", " Наталя годі!!! Вже... Зупинись!", "Наталя домінує і панує😮"," Навіщо Вам Наталочка, та скажена коняка? Ще вкусе, або копитом дасть.".

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".