Відома українська блогерка, яка відома завдяки своїй епатажній зовнішності, а також участі в четвертому сезоні реаліті-шоу під назвою "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук, любить епатувати публіку різноманітними фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано понад 260 шанувальників.

Цього разу Анастасія стала героїнею у відеоролику одного тіктокера.

Так, хлопець побачив на вулиці Покрищук і вирішив до неї "підкотити".

- Дівчина, а ваш батько, випадково, не кухар?,- запитав тіктокер, на що отримав негативну відповідь, - а як він з яєць таке диво зробив?

"Дуже цікаво, але не цікаво", - кинула фразу Анастасія.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Після цього блогерка віддаляється у своїх справах, а хлопець вирішив поділитися своїми враженнями від побаченого з підписниками.

"Я коли побачив її обличчя, я взагалі просто не знав, що говорити. Бачили ось цю двіжуху (вилиці,-ред.)?", - сказав шокований тіктокер.

Нагадаємо, раніше Перероблена "пацанка" Анастасія Покрищук заговорила на тему давньої професії: "Чи варто йти в ескорт?"Дівчина поділилася новими роздумами, і стосуються вони не зовсім законної в країні професії.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Перероблена "пацанка" Покрищук показала, як правильно використовувати швабру: "Еб * бо". Дівчина показала, як проводить час у магазині

Також «Знай.иа " писав, що Перероблена " пацанка "Покрищук розповіла про таємні бажання:"Хочу с*кса з другом". Дівчина часто влаштовує активності у себе в профілі, і просить шанувальників задавати питання, на які вона із задоволенням пізніше відповість. Деякими з них вона ділиться окремими постами в стрічку