Скандал в "Укрзалізниці" - пасажирці продали квиток на неіснуюче місце

Перевізник "Укрзалізниця" знову потрапила в черговий скандал – про це на своїй сторінці в Facebook розповіла Надія Майна - журналістка-міжнародник, зараз працює в редакції видання "Главред".

Як виявилося, їй продали квиток на місце, якого впринципі не існувало у вагоні. Через це вона, і ще багато таких пасажирів були змушені подорожувати стоячи, або тимчасово займати вільні місця, поки у вагон не сідав власник квитка, який придбав це місце.

Поїзд, фото: Facebook Укрзалізниця

Клієнтку "Приватбанку" змусили доводити, що у неї є гроші: "Чоловік прислав і понеслося..."

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

За останні кілька місяців сотні клієнтів одного з найбільших Державний банків "ПриватБанк" все сильніше і активніше стали скаржитися на сервіс фінустанови. Цього разу Українка, якій чоловік надіслав гроші на картку, розповіла, через що їй довелося пройти, щоб довести, що гроші належать її родині.

Приватбанк, фото: Знай.uа

Як правильно охолоджуватися в спеку: дієві поради, про які мало хто знає

У сильну спеку українці шукають найменшої можливості сховатися в тінь або охолодитися будь-яким доступним способом. Однак, не кожен знає, що існують і інші способи врятуватися від спеки.

Наприклад, при найменшій можливості потрібно ходити босоніж по траві, адже на ступнях є велика кількість точок, що відповідають за внутрішні органи. Таким чином поліпшується циркуляція крові і підвищується загальний тонус організму.

Спека, кадр з відео

Тіна Кароль розділила ніжність відразу з трьома: один з них пітон, але Дана Балана поруч немає

Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує своїм ангельським голосом, а в соціальній мережі Instagram всілякими фотографіями і відео.

За її життям стежать понад 1,8 мільйонів чоловік, з якими виконавиця продовжує ділитися різними кадрами з минулого дводенного виступу на найбільшому фестивалі в Україні під назвою Atlas Weekend, з п'ятого по шосте липня. Жінка влаштувала масштабне шоу з безліччю танцюристів, різних спецефектів і навіть тварини.

Зі співачкою МакЅим, що знаходиться в комі, сталося справжнє диво: "Дійсно краще, але..."

Відома російська співачка МакЅим вже довгий час знаходиться в комі через пневмонію, викликаної коронавірусною інфекцією. Після довгої низки новин про погіршення стану здоров'я улюбленої співачки багатьох, нарешті заговорили про позитивні зміни.

Як повідомили деякі російські ЗМІ, співачка МакЅим зараз відчуває себе трохи краще, проте її стан залишається стабільно важким. Видання посилаються на слова піар-менеджера співачки:

"Марині дійсно краще. Трохи пізніше зможу сказати докладніше. Але ситуація все одно стабільно важка. Рано прогнозувати",-повідомив піар-менеджер.

Марина Максимова, фото: Instagram