Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва частенько радує шанувальників всілякими гарячими знімками і думками на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 460 тисяч чоловік.

11 липня 2021 року в Україні відзначають День рибалки, а святкування зовсім не обмежується і відзначається не тільки професійними рибалками, а й простими любителями. І зараз виконавиця і актриса розповіла про своє незвичайне хобі. Вона багато років захоплюється риболовлею і намагається частіше вибиратися на природу, щоб удосконалювати техніку лову риби. Про це Астаф'єва не змовчала під час зйомок 11 сезону "Хто зверху?" на "Новому каналі".

Даша Астаф'єва, instagram.com/da_astafieva

"Для мене ловити рибу-це те ж, що робити масаж, їздити на велосипеді, гуляти по лісі. Я отримую від цього процесу кайф! У дитинстві, до речі, не дуже любила риболовлю-вона сприймалася як робота, треба було йти і ловити рибу, щоб вся сім'я могла повечеряти. А зараз це фан і хороший спосіб відпочити, розвантажити голову, привід побути на природі", - зізналася Дарина Астаф'єва.

Даша Астаф'єва, фото: пресслужба "Нового каналу"

Популярні новини зараз

Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе

Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Але найголовніше для неї, зовсім не видобуток, а сам процес. Адже до улову виконавиця ставиться милостиво, хоча іноді хочеться поїсти рибки. Тому колись все ж доводиться забрати здобич додому і приготувати її, що робити в її родині не люблять.

Головне для Астаф'євої - це процес, а не видобуток. Так що до улову співачка ставиться милостиво. Але бувають і винятки.

Даша Астаф'єва, фото: пресслужба "Нового каналу"

Нагадаємо, Даша Астаф'єва розповіла Олексію Дурнєву про свої перші часи: "Взяв у рот цілий"

Як повідомляв "Знай.ua", Даша Астаф'єва влаштувала примірку найгарячіших нарядів: "Королевишна"

Знай.ua писав, абсолютно Гола Даша Астаф'єва підкорила формами в перловій Портупеї: "Нехай стирчить"