Відомий співак і композитор, автор текстів пісень, Народний артист України Павло Зібров не надто часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 80 тисяч осіб.

Ще тиждень тому Виконавець інтригував публіку появою в компанії Володимира шумка і Дмитра Коляденка. І стало відомо, що він опинився на зйомках гумористичного шоу Improv Live Show, в ході якого розповів про розіграші над близькими людьми і їх "помстою" у відповідь. Зібров зізнався, що жарти завжди сприймаються з посмішкою і без образ.

Павло Зібров, Дмитро Коляденко і Володимир Шумко, instagram.com/pavlo_zibrov/

Йому якось подзвонив товариш Костянтин, який попросив Павела зустріти його маму на вокзалі, бо сам він проживає за межами Києва і просто не встигне так рано приїхати на вокзал. Поїзд прибуває о 5:30 ранку, а співак погоджується допомогти другу. Костя диктує номер поїзда і вагона, Зібров, будучи вже на вокзалі, розуміє, що поїзд не приїхав вчасно.

Павло Зібров, фото: пресслужба "Нового каналу"

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

"Мені довелося оббігати кілька кабінетів, з'ясовуючи, чому він затримується. Ніхто не міг дати відповіді. О 6 ранку я подзвонив Кості, щоб уточнити інформацію. Подумав, може, той щось переплутав. Але друг почав реготати в трубку і зізнався, що він мене розіграв", - розповів Павло Зібров.

Співак з радістю погодився допомогти другу, але і сам частенько жартує над друзями. Колись він розіслав повідомлення із запрошенням на власний концерт, який нібито повинен був пройти в стриптиз-клубі.

Павло Зібров, фото: пресслужба "Нового каналу"

"У тексті зазначав, що буду виступати з кращими в Києві дівчатами. Уявляєте, багато друзів таки приходили в зазначені місце і час. Мене це дуже веселило. Ну який виступ Павла Зіброва з оголеними дівчатами?", - додав музикант.

Нагадаємо, Павло Зібров щось задумав разом з колишнім Ірини Білик Дмитром Коляденко: "Люблю кожного"

Як повідомляв "Знай.ua", "Полоскотав легендарними Зиброусиками": Павло Зібров взяв на ручки незайману JerryHeil

Знай.ua писав, секретний кейс Білик і Зіброва віддадуть українцям, але є одна умова: "Там Винник..."