Літо в самому розпалі, а це означає, що пора відпочивати засмагати і насолоджуватися прохолодними напоями. Різних коктейлів і лимонадів існує величезна кількість, але пропонуємо вам приготувати дуже смачний домашній тархун.
Приготування цього напою не відніме у вас багато часу і сил, зате його смак точно вас потішить. Рецептом цього напою поділилися в Телеграм-каналі "Кухня по-чоловічому".
Інгредієнт:
Вода
Пучок тархуна
2-3 лимона
Мед або цукор за смаком
Імбир і м'ята за бажанням
Спосіб приготування:
Для початку у велику каструлю налийте теплої кип'яченої води, додайте туди нарізаний або перетертий тархун, сік лимона і його скибочки, мед або цукор за смаком, а також імбир для пікантності і м'яту для свіжості (за бажанням).
Щоб лимонад був більш насиченого кольору можете перебити тархун в блендері з невеликою кількістю води.
Поставте каструлю на кілька годин в холодильник, щоб лимонад настоявся. За бажанням ви також можете додавати в лимонад полуницю.
Подавати можна з льодом, скибочкою лимона і декількома листочками тархуна. Смачний прохолодний напій готовий!
Щоб лимонад був більш насиченого кольору можете перебити тархун в блендері з невеликою кількістю води.
Поставте каструлю на кілька годин в холодильник, щоб лимонад настоявся. За бажанням ви також можете додавати в лимонад полуницю.
Подавати можна з льодом, скибочкою лимона і декількома листочками тархуна. Смачний прохолодний напій готовий!
Нагадавши, приготуйте домашній квас всього за шість годин: простий і унікальний рецепт. Без домашнього квасу не буде "гарячого" настрою, а також не буде і традиційної окрошки.
Як повідомляв Знай.ua , дуже смачна і проста закуска з кабачків за кілька хвилин: порадує будь-яку компанію. Кабачки досить універсальний продукт з якого можна готувати безліч різних страв.
Також портал Знай.ua писав, що чоловік насварив за те, що мало: унікальний рецепт кабачків зі смаком грибів. Жульєн-дуже смачне і ніжне блюдо.
Популярні новини зараз
Показати ще