Літо в самому розпалі, а це означає, що пора відпочивати засмагати і насолоджуватися прохолодними напоями. Різних коктейлів і лимонадів існує величезна кількість, але пропонуємо вам приготувати дуже смачний домашній тархун.

Приготування цього напою не відніме у вас багато часу і сил, зате його смак точно вас потішить. Рецептом цього напою поділилися в Телеграм-каналі "Кухня по-чоловічому".

Тархун, фото "Кухня по-чоловічому"


Інгредієнт:

Вода
Пучок тархуна
2-3 лимона
Мед або цукор за смаком
Імбир і м'ята за бажанням

Спосіб приготування:
Для початку у велику каструлю налийте теплої кип'яченої води, додайте туди нарізаний або перетертий тархун, сік лимона і його скибочки, мед або цукор за смаком, а також імбир для пікантності і м'яту для свіжості (за бажанням).

Щоб лимонад був більш насиченого кольору можете перебити тархун в блендері з невеликою кількістю води.

Поставте каструлю на кілька годин в холодильник, щоб лимонад настоявся. За бажанням ви також можете додавати в лимонад полуницю.

Подавати можна з льодом, скибочкою лимона і декількома листочками тархуна. Смачний прохолодний напій готовий!

Нагадавши, приготуйте домашній квас всього за шість годин: простий і унікальний рецепт. Без домашнього квасу не буде "гарячого" настрою, а також не буде і традиційної окрошки.

Як повідомляв Знай.ua , дуже смачна і проста закуска з кабачків за кілька хвилин: порадує будь-яку компанію. Кабачки досить універсальний продукт з якого можна готувати безліч різних страв.

Також портал Знай.ua писав, що чоловік насварив за те, що мало: унікальний рецепт кабачків зі смаком грибів. Жульєн-дуже смачне і ніжне блюдо.

Популярні новини зараз

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Показати ще