Стало відомо про батька, який вирішив відмовитися від обробки фотографій в Instagram, і тим самим придбав любов шанувальників. Більше мільйона користувачів стежить за його життям.

Саймон Гупер батько вже чотирьох дітей, і весь час у нього народжуються дівчатка. Саме тому шанувальникам він вирішив показати, як це - виховувати чотирьох красунь.

Вже більше мільйона людей щодня заходять в Instagram, або ж читають публікації, в яких завжди є нотка гумору і моралі.

Саймон каже, що йому вдалося пройти відстань в 24 роки життя батька дитини, тому, поняття не має, яким повинен бути хороший батько. При цьому, в їхній родині Саймон-єдиний чоловік, і від цього ще складніше.

Це не заважає йому залишатися на оптимізмі, і публікувати забавні розповіді, які пов'язані з дітьми. Саме його щирість і непідкупність зачепила шанувальників.

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Показати ще

"Я далі дуже плутаю дочок. Сьогодні постало одвічне питання: "Як нам випити молоко з піали, якщо вона стоїть на столі?"Отті вибрала більш традиційний метод-розлила напій по столу і ложкою почала лакати рідину. Даліда пішла проти закону земного тяжіння: тримаючи миску на підносі, перевернула на себе (в надії зловити ротом) вміст посудини. Пишаюся ними обома " - сказано під однією з публікацій.

У Саймона і його дружини Клеммі 4 дочки - Аня Роуз Хупер, рід. 23 червня 2007 р.; марні Хупер, 2010 р. н.; Оттілі Перл Хупер, рід. у січні 2016 року; Далайла Хупер, рід. у січні 2016 року.

Нагадаємо, раніше місячне затемнення: неймовірні фото кривавого місяця з України та всього світу.

Як повідомляє портал Знай Папа Римський попередив людство про загрозу Нібіру: що чекає землян в 2021 році.

Також Знай писав, що вченим вдалося зафіксувати унікальне явище під час " кривавого Місяця"