Відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram.

Дівчина вирішила показати, як весело провела вихідні, розслабляючись після утомливих тренувань під спекотним сонечком біля басейну власних світлих апартаментів.

Так, красуня примрила еротичну спідню білизну неоново-рожевого кольору з прозорими вставками, а незвичайний "пляжний" образ доповнила аксесуаром у вигляді тонкого ланцюжка на шиї, а також браслетом на лівій руці.

Зірка приймала різні пікантні пози, завдяки яким у шанувальників була можливість розглядати і пишні груди, і тонку талію Ани. Сама ж знаменитість грайливо пожартувала, що вона спекотніша за пустелю.

До слова, у моделі більше 12,5 мільйона фоловерів в Instagram. Соціальні мережі - не єдиний спосіб заробітку. Разом з чоловіком Беном Морлендом вона володіє мережею досить популярних фітнес-клубів, а також є засновницею власного бренду спортивного одягу і бікіні.

Популярні новини зараз

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Показати ще

Ана Чері Гарсія народилася 16 травня 1986 року в Анахаймі, США, провівши фактично все своє дитинство в Каліфорнії. Примітно, що у зірки є індіанське, іспанське та європейське коріння, що і зробило її володаркою незвичайної зовнішності. Знаменитість є і однією з найбільш високооплачуваних Instagram-моделей, а також моделей спідньої білизни.