З великої і теплої Одеси, де зараз відпочивають тисячі українських туристів, прийшли дуже "спекотні" новини. Так, в місті, як і по всій країні панує справжня спека, градусники показують 30+.

Через таку температуру страждають не тільки люди, а й тварини. Так, один з небайдужих чоловіків вирішив врятувати пташку, яка змучилася від задухи. Відповідний момент зняли очевидці і поширили в соціальних мережах.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Одеса як вона є".

Врятував пташку від спеки, скріншот: YouTube

Випадок, в якому чоловік показав своє милосердя, стався на одеській Аркадії. Чоловік в тіні тримає крихітну пташку на руці і охолоджує її своїми помахами. До того він ледь полив її водичкою, намагаючись привести до тями. Очевидці зазначають: нічого миліше такого порятунку ви в цей день не побачите.

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Вражає та турбота, з якою чоловік обережно поливає пташку водою. Він черпає кілька крапель зі стаканчика поруч і ледве обприскує маленьке створіння. Через спеку не тільки такі випадки відбуваються.

Останнім часом українців атакували екстремально високими температурами. У різних регіонах України ртутні стовпчики термометрів показували від +30 до +35 градусів. На пляжі в Одесі помер 83-річний чоловік, тіло загиблого пролежало чотири з половиною години. Можна припустити, що серце чоловіка могло не витримати неймовірної спеки.

Раніше повідомляли, очистити місто від собак і кішок: українці вимагають вирішити проблему бруду, конфліктів і гострих зубів.

Як повідомляв Знай.uа, українці вимагають посилити покарання за знущання над тваринами: "Труять собак і котів....".

Знай.uа писав, змія втекла від господарів, щоб покататися на таксі: ловили всім містом.