Вже восени цього року стартує нове реаліті-шоу «Холостячка-2». Його головною героїнею стане українська співачка Злата Огнєвіч. Нещодавно в інтерв'ю телеканалу ICTV вона розповіла про особисте життя, роботу і очікуванні від проекту.

«Хто твій герой?», - для початку запитала журналістка у Злати.

«Це складне питання. Якщо брати в родині – то це батьки. В них було складне життя, але вони залишилися щирими і люблячими. Вони є моїми героями. Якщо брати героїв кіно – мені подобався в дитинстві Супермен. Це був герой, який прилітав і рятував всесвіт. А якщо брати з чоловіків, з образів чоловіків, мені подобається Бредлі Купер і комедія з ним «Вечірка в Лас-Вегасі», всі частини. Я передивлялася більше п’ятьох разів», - розповіла співачка.

Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich

«Тобі казали, що ти схожа на італійку?», - уточнила журналістка.

Популярні новини зараз

Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором

Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку

Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Показати ще

«Казали, і це не просто так, бо в мене по татковій лінії є італійці в роду. Колись жив італієць в Україні, він залишив після себе потомство, але були роки, коли почалися переслідування, і він поїхав до Італії», - пригадала Огнєвіч.

На питання, чого вона очікує від участі у проекті «Холостячка-2», Огнєвіч відповіла, що шукатиме справжнє кохання.

«Я ціную в чоловіках почуття гумору, наявність інтелекту, любов до батьків, любов до подорожей, до життя. Щоб він теж обожнював вести активний образ життя… В мене на одній чаші страх – а раптом там не буде того самого хлопця, а з іншого боку – я довіряю команді. Я не бачила жодної кандидатури, для мене все це тримають у великій таємниці», - зізналася вона.

Раніше ми писали про те, що "Холостячка" Злата Огневич дала важливу підказку своїм залицяльникам: "Мій секрет простий...". Злата Огневич розповіла, що цінує у відносинах і дала важливу підказку своїм шанувальникам.

Нагадаємо, що "Холостячка" Злата Огнєвіч назвала риску, яка приваблює її в чоловіках. Головна героїня шоу зізналася, що прийшла в телепроект шукати своє справжнє кохання.