Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

З недавнього часу зірка підкорює соціальну мережу Patreon, де ділиться з аудиторією закуліссям особистого життя і різних зйомок, а також TikTok, де у Тіни більше 250 тисяч фоловерів.

Так, на сторінці артистки в TikTok з'явилося зворушливе відео, на якому Кароль готувалася до своїх концертів 5 і 6 липня в рамках музичного фестивалю Atlas Weekend 2021 в Києві.

Зірка приміряла напівпрозору бузкову сукню і довгу вітровку чорного кольору, а довге світле волосся зібрала наверх в недбалий пучок.

Виконавиця вражала натуральністю без краплі макіяжу на обличчі і насолоджувалася проливним дощем, вибігши на вулицю босоніж. Тіна влаштувала запальні танці під свій хіт зі свіжого альбому "Красиво", грайливо посміхаючись на камеру.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Варто відзначити, що на Atlas Weekend співачка вражала шанувальників грандіозним CYBER-шоу з водоспадами, трюками на мотоциклі, живим пітоном, пікантними образами і безліччю піротехніки.

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату