Актор "Дизель Студіо" Євген Сморигін поскаржився на нереальну спеку, яка буквально "закип'ятила" воду в його басейні. Відповідний пост з'явився на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Температура води + 31! Це рекорд за чотири роки басейну! Спека! Охолоджуємося!!!", - підписав він знімок , на якому тримає термометр на тлі басейну. Градусник завмер на позначці вище 30 градусів.

«У нас в Білорусі водичка в басейні + 35«, " у мене термометр стоїть в тіні і показувало +31, і це притому, що живу біля річки. На сонці точно було до + 40", "Ми два дні тому 41 градус пережили", "Міжнародний погодний хаос прям...", "Найкраще переносити спеку біля моря», «Женя, в ГенГорці 2 липня температура води в морі була +31», "Хоча б десь тепло і добре", - діляться спостереженнями фанати.

"Насолоджуйтесь літом!", - закликають оптимісти в коментарях.

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

"Сумнівне задоволення, коли від спеки навіть заснути не можеш, а вдень у спеку ще й працювати», - обурюються інші коментатори.

Варто відзначити, що найспекотніша частина літа ще попереду, обіцяють синоптики. За їхніми прогнозами, варто очікувати спеки до 40 градусів, а температура повітря трохи знизиться тільки до 22-23 липня.

Нагадаємо, раніше Актори "Дизель шоу" розповіли, що об'єднує українців по всьому світу: "Зв'язок між поколіннями"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Go_A отримали потужну підтримку від конкурентки на Євробаченні 2021: "будемо шуміти"

Також «Знай.uа " писав, що Go_A вбралися в національні костюми на Євробаченні: "свято зітре кордону"