Салат з буряка та кабачка з'їдять з задоволенням усі, хто його спробує. Тож готувати його варто одразу подвійну порцію. Щобільше, всім відомо про корисні властивості червоного буряка. Отож салат вийде не лише смачним, а й корисним.
Оригінальним рецептом овочевого салату поділився телеграм-канал "Домашня консервація: варення, заготовки".
Інгредієнти:
- 3 кг буряка;
- 3 кг кабачків;
- 1,5 кг цибулі;
- 3 ст. ложки солі;
- 300 г цукру;
- 100 г оцту 9%;
- 0,5 склянки соняшникової олії.
Приготування:
Змусять відповідати за кожну гривню: українців жорстко штрафують за гроші на картках
З 29 листопада Київстар закриває старі тарифи: чого чекати абонентам
В Україні пенсії ставлять на "паузу": у ПФУ відповіли, чому люди залишаються без грошей
В Україні посилять мобілізацію та укріплять міста: до чого слід готуватися
Буряк та кабачки нашаткувати на тертці. Цибулю порізати кільцями. Перемішати всі складники для салату й залишити на 30 хвилин. Тоді тушкувати протягом 40 хвилин.
Тепер потрібно розкласти салат в стерилізовані банки й на ніч поставити під ковдру. Весь секрет в тому, що буряк попередньо не треба відварювати, а натерти в сирому вигляді.
Салатик з буряка і кабачка виходить хрустким, а взимку чудово смакуватиме з оселедцем та під картопельку.
Нагадаємо, грушевий торт, який з'їдається за 5 хвилин: нереальний рецепт з найпростіших складників. Рецепт неймовірно смачного грушевого торта
Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко приготував такий смачний ягідний кекс, що сам ледь не збожеволів: "Верещу від нього". Євген Клопотенко поділився рецептом ягідного кексу з розмарином
Також "Знай.ua" писав, Євген Клопотенко з "МастерШеф" приготував локшину, здатну замінити макарони: просто, але в рази смачніше. Євген Клопотенко показав, як смачно приготувати гречану локшину