Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує своїм ангельським голосом, а в соціальній мережі Instagram всілякими фотографіями і відео.

За її життям стежать понад 1,8 мільйонів чоловік, яких ще недавно виконавиця запрошувала на свій виступ в рамках наймасштабнішого фестивалю в Україні, Atlas Weekend.

Тіна Кароль, скріншот з відео

Але музична подія підійшла до кінця, і зараз на офіційній сторінці фан-клубу Кароль з'явилися фотографії в порівнянні між знаменитістю і 7-річною Тіною Синяговской, яку періодично можна побачити поруч з соіменніцой або навіть Даном Баланом.
Ця ж дівчинка прославилася кілька років тому, так як почала копіювати найяскравіші образи знаменитості. Один з останніх був 20 травня 2021 року, коли в Україні святкували День вишиванки.

Тіна Кароль, instagram.com/_dan_tina

А зараз Малятко, будучи на пісочку біля моря, опинилася в білосніжній сукні з вирізами з боків, руками притримуючи голову і залишивши мізинці під очима.
"Мати дівчинки, нам достатньо однієї Тіни, до чого ось це нав'язування своїх симпатій доньці", "Ніжно♪", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Леся Нікітюк і Олександр Педан спробували одружити Тіну Кароль і Дана Балана: у відповідь тільки середній палець

Як повідомляв "Знай.ua", Melovin після поцілунку з хлопцем на Atlas Weekend роздягнувся до гола під водою: "Занадто добре, щоб бути правдою"

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Знай.ua писав, улюбленець Тіни Кароль Слава Дьомін знайшов перевірений засіб від спеки: каструля на голові і верхи на конячці