Він приступив до служби в лавах окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади, що стоїть на обороні рідної країни у складі Об’єднаних сил всього рік тому. Про це повідомили на сторінці Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation у Фейсбук.

Назар розповідає, що все життя любив працювати із механізмами та автомобілями. Тому вирішив спробувати свої сили на захисті рідної держави – вирішив стати механіком-водієм бойової машини піхоти. І вступив до лав Збройних Сила України, підписавши контракт.

Згодом його направили до навчального центру. На практичних заняттях, які відбувалися в умовах поля, аудиторії чи парку справжніх бойових машин, його та інших бійців навчали обслуговувати техніку, водити машини, правильно їх застосовувати в бою та взаємодіяти із стрільцями. До речі, протягом досить короткого терміну служби, Назар отримав серед побратимів хорошу репутацію – його вважають сумлінним і відповідальним воїнои.

«Цю роботу треба любити, – каже він. – І вона не терпить недбалості. З машинами ми маємо працювати за будь-яких умов. І в таку спеку, як зараз. Гарячий двигун, розпечена броня – руки у механіка-водія не можуть опускатися. І в лютий мороз, коли, здається, пальці перестають слухатися від холоду. Бойова машина піхоти – вірний помічник і надія стрільців, має бути «на ходу».

Усього за рік служби, більшість яких проходила на передових позиціях, Назар та його техніка показали себе тільки із найкращого боку. Усе тому, що Назар звик тримати зброю напоготові, бути постійно підготованим і, звісно, «дати відповідь вогнем».

Популярні новини зараз

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Нагадаємо, На Донбасі ворожа куля поцілила у воїна ЗСУ, побратими відповіли гідно

Також Знай.uа писав Втрачене око, відірвана кисть: солдату Віталію довелося пожертвувати своїм здоров'ям заради мирного неба

Як раніше повідомляв Знай.uа Український воїн-медик загинув на Донбасі, побратими увіковічнили у віршах: "Твої руки спасали життя"