Тарас Тополя показав, як прокотився на водному скутері по Середземному морю. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український співак, лідер групи" Антитіла " Тарас Тополя любить радувати шанувальників різноманітними фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 70 тисяч шанувальників.

В середині липня Тарас Тополя разом зі своєю дружиною Альошею і дітьми вирушили відпочивати в Кіпр. Звідти він намагається публікувати різні фотографії, ділячись позитивними емоціями.

Зокрема, 20 липня співак опублікував відеозапис, як він катається на водному по Середземному морю. Весела компанія насолоджується моментом і співає пісню "Маскарад".

Якщо на горизонті водний скутер, значить бути покатухам. Головне щоб Маруся і мама @alyoshasinger відпустили))))
, - написав Тарас Тополя під постом.

Популярні новини зараз

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

Нагадаємо, Тарас Тополя "завис" у тещі і показав найкращий відпочинок: "відкрили сезон". Тарас Тополя влаштував собі відпустку

Як повідомляв портал "Знай.uа", Тарас Тополя показав Екстрим в гостях у тещі: "дах зносило". З'явилися фотографії з останнього концерту групи"Антитіла".

Також "Знай.uа" писав, що Тарас Тополя з "антитіл" розповів, що найважливіше в житті: "Вони-майбутнє і колір!". Артист вказав на важливі речі