Відома українська співачка та телеведуча Оля Цибульська має чимало прихильників. Тому зірка досить часто ділиться з ними цікавими моментами з життя чи новими світлинами у Instagram.
Цього разу у розділі stories вона показала, як відправляла Анатолія Анатоліча у пологовий будинок. Варто нагадати, що у вівторок, 20 липня у телеведучого народився син.
Кума Дзідзьо Цибульська показала, що під час концерту їй разом з Володимиром Остапчуком довелося відправляти Анатолія Анатоліча до пологового будинку та його дружини Юли.

"Без сина не повертайся", - викрривкув Остапчук.

Скріншот stories Олі Цибульської

"Ми так вчора серед ночі чекали, що зійде сонце і народиться син Анатолія Анатоліча та Юли", - зазначила Оля Цибульська.

Варто нагадати, щоу вівторок 20 липня о 13:13 в Анатолія Анатоліча і його дружини Юли народився син. Свою третю дитину подружжя назвало Ніл.

Фото зі сторінки Анатолія Анатоліча

" Ми з Юлою стали батьками втретє. Гарний, хороший, думаю розумний і з хорошим почуттям гумору. Я вперше був присутній на пологах, і це неймовірно складно, прекрасно, важко, фантастично і ще купа інших епітетів. Юла, ти така сильна! Я підозрював, але тепер знаю точно", - написав він.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Раніше повідомляли, кума Дзідзьо Оля Цибульська в "спекотних" сукнях приховала найцікавіше: "Хто знайде?".