Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в четвер, 22 липня. Частина країни знову заллє дощами, але, деяким регіонам пощастить більше.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на її сторінці в соціальній мережі Facebook, де детально описана синоптична ситуація.

Зливи з грозами пройдуть на Сході України, на південному сході, а також у західній частині країни. Атмосферний фронт затримається вночі на півдні, проте, вже вдень Одеса і Миколаїв звільняться від кайданів дощових хмар. На півночі дощів не планується.

Спека, яка щільно засіла на Сході і півдні почне послаблюватися, і середня температура повітря в Україні в цей день очікується в межах +23+28 градусів тепла.

Свіжості додасть сильний вітер, який прийде з північного напрямку.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Погода в Україні 22 липня, фото: Facebook

В українській столиці ж, у четвер, 22 липня буде суха і навіть сонячна погода, однак, з сильним вітром. Температура повітря складе в середньому + 22 + 24 градуси тепла.

Найближчим часом дощів стане менше, хіба що поблизу Карпат. Сильна спека теж малоймовірна, буде від 23 до 28 градусів тепла, і тільки в кінці тижня на півдні підніметься до +30 градусів.

Погода в Україні 22 липня, фото: Facebook

"А поки-швидко набираємо з запасом свіжого повітря, дихаємо вільно, прибираємо страдницький жаркий вираз з обличчя, насолоджуємося комфортними градусами, поки атмосфера не передумала)" - підсумувала Наталка Діденко у своїй новій публікації.

Нагадаємо, що вулиці Харкова перетворилися на річки: плаваючі автомобілі і град.

Як повідомляв портал Знай.uа, можливі шквали і потужний град: в Україні на кілька днів істотно зіпсується погода, прогноз синоптика

Також Знай.ua писав, що Українське місто через зливу перетворилося на Венецію, доводиться плавати на човнах.