Молода мама похвалилася в соцмережі тим, що дозволила покурити кальян 7-річної дочки.

Косметолог з Харкова, а також, молода мати маленької дівчинки розмістила в соцмережі Instagram компрометуючий ролик, на якому можна помітити її дочку, що палить кальян. У кадрі дівчинка робить затяжки з трубки, під схвалюючі слова горе-матері.

Мать с дочкой, фото с Telegram-канала

"Прогресивні нині дітлахи", - написали в Telegram-каналі "Україна в шоці".

Користувачі соцмережі активно обговорили даний випадок, не соромлячись у виразах. А також, заявили, що подія не залишиться безкарною, і попросили органи опіки звернути увагу на таку поведінку мами.

Популярні новини зараз

Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко відмовилася народжувати Арсену Мірзояну другу дитину: "Досить!!". Артистка відповіла на делікатне запитання.

Нагадаємо, що Катерина Репяхова показала "очманілі ручки" Віктора Павлика: жінкам на заздрість. Молода мама з радістю видала таланти свого чоловіка.

Як повідомляв Знай.uа, Тоню Матвієнко побили палицями за те, що вона багато "вкладає в свій ротик". Артистка показала свої методи боротьби із зайвими кілограмами.

Також портал Знай.uа писав, що Александра Еллерта після розставання з Ксенією Мішиной наздогнала карма: "Виявляється, не можна...". З артистом стався неприємний випадок на трасі.