Відома українська співачка і учасниця шоу "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто радує свою аудиторію фото і відео з особистого і творчого життя в Instagram, де за нею стежить понад 70 тисяч осіб.

Як відомо, у 2020 році Віра народила первістка своєму чоловікові музиканту Роману Дуді. У пари народився син, хлопчика назвали Іваном. Дівчина не надто часто любить радувати аудиторію новинами з життя свого малюка.

Цього разу Віра розмістила короткий ролик зі своїм чоловіком і сином в Insta Stories. У кадрі малюк кумедно поправив зачіску мамі для знімка, пошарпавши маленькою ручкою волосся.

скріншот з Insta Stories

Варто зазначити, що подружня пара вперше заявила про свій романтичний музичний дует в 2018 році, з піснею "Тобі". Сьогодні Віра і Роман виступають під сценічними іменами VERA KEKELIA і DUDA.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Раніше ми писали про те, що Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" оселилася в пісочниці заради сина. Артистка взяла відпустку заради часу з синочком

Нагадаємо, що Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" налякала фанатів: лежить у ванні вся в чорному. Співачка закрила очі, поки розсунула ніжки у ванні

Як повідомляв Знай.uа, Вера Кекелія з кварталу перетворилася на справжню леді, українці не дізнаються: "Ідеально на роль принцеси Діани". Віра Кекелія поділилася з шанувальниками фотографіями з нової фотосесії в паризькому стилі.
Також портал Знай.uа писав, що Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" здивувала цибулею в спеку +35: з парасолькою і в чорному. Віра Кекелія постала в чуттєвому образі.