Відома українська телеведуча й акторка Лілія Ребрик завжди вражає шаленою енергією, а також красою і молодим свіжим виглядом попри свій насичений робочий графік.

Це не могли не помітити її шанувальники, які попросили телеведучу відкрити свій секрет. На своїй сторінці в соцмережі Інстаграм, де на неї підписано понад 724 тисяч читачів, Лілія Ребрик вирішила відповісти на деякі питання підписників.

Одне з них звучало наступним чином: "Як вам вдається витримувати без сну певний час і так виглядати шикарно?".

Лілія Ребрик, instagram.com/liliia.rebrik

На що Лілія Ребрик відповіла: "Якщо є навіть п'ять хвилин вільних - сплю". А щоб не бути голослівною, телеведуча опублікувала й відповідну фотографію.

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

У кадрі Лілія Ребрик при повному параді прилягла на диван під час робочого дня. Очевидно, такий метод дійсно допомагає хоч трішки відпочити і відновити свої сили, адже телеведуча й справді завжди виглядає неперевершено.

Лілія Ребрик, скріншот: Instagram

Днями Лілія Ребрик поділилася своїми планами, розповівши, що взяла участь у новому кінопроєкті. Там вона зіграє італійського дизайнера.

"В новому кінопроєкті граю італійського дизайнера, представника Міланського будинку моди. Надихаюсь новими ідеями, моделями, красою…", - розповіла вона. Лілія Ребрик

Нагадаємо, Лілія Ребрик показала "дике" кохання з чоловіком: "Обожнюю". Лілія Ребрик продемонструвала свої почуття

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лілія Ребрик підказала жінкам секрет правильного поцілунку: "Підвищує імунітет, спалює калорії". Ребрик підказала, як і коли правильно цілувати чоловіка

Також "Знай.ua" писав, Лілія Ребрик в ніч Івана Купала заплела вінок і почала роздавати поцілунки: "Все попереду...". Телеведуча, дотримуючись традицій, весело відсвяткувала Івана Купала