Дружина відомого українського телеведучого Микити Добриніна Даша Квіткова має багато шанувальників. За її життям в Instagram стежать 1.7 мільйона осіб, тому вона часто тішить їх новими світлинами чи цікавими подробицями з життя.

13 липня Даша Квіткова та Микита Добринін вперше стали батьками. У подружжя народився син, якого вони назвали Лев. Зараз молода матуся активно ділиться з шанувальниками різноманітними подробицями пологів, а також світлинами новонародженого сина.

Скріншот зі сторінки Даші Квіткової

Цього разу Даша Квіткова опублікувала коротенький фільм, в якому показала свою вагітність та народження сина. Спочатку на відео дівчина плаває у басейні, де добре видно її кругленький животик, коли Квіткова винирає з води, то з'являється кадр, як на світ з'являється її син.

Скріншот зі сторінки Даші Квіткової

На відео також видно, що у цей момент подружжя не могло стримати емоцій, тому і Даша і Микита розплакалися, коли побачили свого синочка.

Скріншот зі сторінки Даші Квіткової

"Як на світ з'явився наша найкраща людина, наш подарунок, наша душа і наш світ", - так Даша Квіткова підписала опубліковане відео.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Скріншот зі сторінки Даші Квіткової

Нагадаємо, Даша Квіткова після пологів захотіла другу дитину від Микити Добриніна: "У нас буде знов хлопчик". Даша Квіткова заговорила про другу дитину

Як повідомляв портал "Знай.ua", Даша Квіткова розповіла, як народжувала сина Микиті Добриніну: "До ранку покинули сили". Даша Квіткова 13 липня народила сина

Також "Знай.ua" писав, Даша Квіткова після пологів не може дивитися на себе у дзеркало: "Моє тіло...". Даша Квіткова розповіла, як виглядає після пологів