Відомий кулінар і популяризатор українських гастрономічних традицій Євген Клопотенко часто ділиться простими, але в той же час оригінальними рецептами страв.
Цього разу він вирішив показати, як заправляє звичну пасту незвичайним інгредієнтом. Йдеться про йогурт.
Про це він розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, показавши весь процес на камеру. Також, на одному з роликів він показав, як саме трапезує.
Кулінар каже, що сам не очікував, однак, йому дуже сподобався рецепт пасти з сиром, йогуртом і шпинатом. Поєднання не звичайнісіньке, однак, виходить неймовірно смачно.
Таке воно ніжне, прям лоскоче неба. І йогурт - це ж геніально: як одночасно альтернатива вершкам і вину/лимона (по кислій частині). І при цьому він не настільки щільний і забитий, якими, як ми знаємо, можуть бути вершки. Аж відчуваю натхнення, коли розповідаю про це відкриття» - пише Євген Клопотенко у себе під постом.
Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Спочатку потрібно відварити пасту, на хвилину менше, ніж зазначено на упаковці.
Далі, берете 100 мл води, в якій варилася паста, і нагріваєте її на повільному вогні разом з вершковим маслом, сушеним часником, білим перцем і сиром (100 г). Коли розтане сир, додайте саму пасту, свіжий шпинат, 100г йогурту.
Все ретельно перемішуєте і все. Паста до вживання готова.
Раніше повідомляли, паста з TikTok від супермоделі Джіджі Хадід: дивовижний рецепт макаронів з горілкою.
Як повідомляв Знай.ua, рецепт варених Сирників від зірки "Лісапетного батальйону" Фаліон: "дієтичні".
Знай.uа писав, Євген Клопотенко розгромив свою кухню: "ножем не виходить відбиватися".