Росія вирізала вихід України на церемонії відкриття Олімпіади. Перед виходом спортсменів національної команди України Перший канал РФ пішов на рекламу.

Відповідно, глядачі в Росії не могли побачити вихід українських спортсменів на церемонії відкриття Ігор. Натомість російське телебачення запропонувало своїй аудиторії рекламу.

Водночас аналогічної цензури стосовно збірної олімпійського комітету Росії з боку українського ТБ не було. Адже під час трансляції церемонії відкриття ігор на UA:Перший відео з виходом росіян не вирізали.

Олімпійські ігри в Токіо

Варто додати, що в покарання через допінг російські олімпійці виступають в Токіо не під національним прапором. Спортсмени з РФ вийшли під прапором Міжнародного олімпійського комітету.

Популярні новини зараз

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Показати ще

Водночас замість гімну Росії на церемоніях нагородження звучатиме вступ з концерту №1 для фортепіано композитора українського походження Петра Чайковського.

Олімпійські ігри в Токіо

Нагадаємо, Володимир Зеленський дав настанови українським олімпійцям у Токіо: "Сильніше і без травм".Володимир Зеленський звернувся до українських спортсменів

Як повідомляв портал "Знай.ua", нардепи побили антирекорд по "прогулах" у Раді: сміявся навіть Руслан Стефанчук. Народні депутати побили антирекорд по відвідуваності Верховної Ради

Також "Знай.ua" писав, в Україні підвищать тарифи на електроенергію: чого чекати з 1 серпня. Буде вирівняно вартість для споживачів та промисловості