Відомий російський гуморист та телеведучий Максим Галкін, який є чоловіком співачки Алли Борисівни Пугачової й виховує з нею двох дітей Лізу і Гарі, часто ділиться цікавими моментами з їхнього життя.

Цього разу на своїй сторінці в соцмережі Інстаграм, де на нього підписано понад 9 мільйоні читачів, Максим Галкін прогулявся своїм садом і показав цьогорічний урожай. "Пішов вже врожай", - говорить він у відео.

"А що у вас росте вдома / на дачі? Проведемо перекличку 😀 #мойсад", - написав гуморист. Максим Галкін

Максим Галкін, instagram.com/maxgalkinru

Максим Галкін, instagram.com/maxgalkinru

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Максим Галкін прогулявся своїм красивим "райським" садом, вирощеним біля будинку і показав вже майже спілі груші та яблука. Гуморист зізнався, що його дуже обурюють повідомлення деяких підписників.

Виявляється, дехто сумнівається у тому, що сад Максим Галкін садив власноручно. Проте, як запевняє чоловік Алли Пугачової, саме так і було. Він навіть поділився фотографією кількарічної давнини, коли фруктові дерева на їхній присадибній ділянці були ще зовсім невеликими.

Максим Галкін, instagram.com/maxgalkinru

Максим Галкін, instagram.com/maxgalkinru

Нагадаємо, помер колишній чоловік Алли Пугачової, вся країна в сльозах. Помер колишній чоловік Алли Пугачової

Як повідомляв портал "Знай.ua", Крістіна Орбакайте втратила спокій на дні народження Максима Галкіна: "Дякую, любий". Крістіна Орбакайте згадала день народження Максима Галкіна

Також "Знай.ua" писав, Арсен Мірзоян показав свою красуню: квіти у волоссі й усмішка до вух. Чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян показав свою красуню