Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна любить ділитися з багатотисячною армією шанувальників красивими фото і відео в своєму Instagram.

Цього разу 40-річна артистка опублікувала в Insta Stories короткий ролик зі свого тренування в популярному тренажерному залі. У кадрі дівчина виконує вправи на пружності передньої поверхні стегон. На відео можна помітити, як сильно старається Тоня, намагаючись накачати п'яту точку, роблячи упор на одну ніжку.

скріншот з Insta Stories

Варто зазначити, що Тоня Матвієнко розповіла як поправилася, сидячи вдома на карантині. Через відсутність виступів, подорожей і закритих спортзалів вона набрала 7 зайвих кілограмів. Співачка іноді розповідає підписникам про свої дієти і методи схуднення. Зовсім недавно Тоня показувала в Insta Stories відео з сеансу масажу, на якому її били палицями по стегнах і заявляла, що їй допомагають тренування, масаж і помірне харчування.

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко "обкурила" Арсена Мірзояна на шоу "Співають всі": схоже на сеанс екзорцизму.

Популярні новини зараз

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Показати ще

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко відірвалася з подругами, поки Арсена Мірзояна немає поруч: гуляй, шалена.

Як повідомляв Знай.uа, Тоня Матвієнко зареготала через дивну пристрасть Арсена Мірзояна: млинці з хлібом. Тоня жартівливо зазначила переваги свого обранця в їжі.

Також портал Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко показала вічно молоду маму: Митрофанівна на висоті. Обидві щасливо посміхаються і виглядають дуже свіжо.