Тренерка "Зважених та щасливих", а також колишня дружина відомого українського боксера В'ячеслава Узєлкова, Марина Боржемська регулярно ділиться корисними порадами щодо харчування та підтримання ідеальної форми.
Цього разу у новому пості на своїй сторінці в соцмережі Інстаграм, де за її життям стежать 594 тисячі читачів, Марина Боржемська розповіла яким чином можна урізноманітнити своє харчування.
"Як урізноманітнити харчування 🥰 Я розумію, що багато хто вважає правильне харчування нудним і прісним, тому не стають його любителями. Але ми з вами розуміємо, яким смачним і цікавим може бути наш корисний раціон. Крім того, розповім вам ще кілька прийомів, як урізноманітнити звичне харчування.", - написала вона.
Передусім Марина Боржемська радить додати нові відтінки звичним стравам. Наприклад, звичайний салат або гарнір легко можна перетворити в щось більше, додавши масло, соус або маринад.
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
"Оливкова олія відмінно підходить для салатів і гарнірів. Всього одна крапля кунжутної олії додасть вашій страві чудовий аромат. Домашній соус песто прекрасно підійде до салатів. Добре поєднується з багатьма салатами лимонний сік.", - пояснює вона.
Також тренерка радить спробувати нові корисні продукти. Наприклад, шпинат у свіжому варіанті стане прекрасним доповненням до салатів, а якщо його протушкувати, то вийде неймовірний гарнір. Водночас броколі й цвітну капусту можна додавати в омлети або використовувати як повноцінний гарнір.
"Спаржа - ще одна ідея для легкого і корисного гарніру. Кіноа додають в салат або теж подають як гарнір. Ця крупа прекрасно поєднується з кунжутною олією. Авокадо можна як нарізати в салат, так і розім'яти для сендвіча з цілозернового хліба. Лохина, ожина, малина, смородина, журавлина, брусниця — прекрасне доповнення до каш, сиру і різних корисних десертів. Кунжут теж додають в салати і десерти.", - розповіла вона.
Крім того, Марина Боржемська радить освоювати нові способи приготування - запікати, тушкувати, готувати на пару і навіть сушити, що відмінно підходить для овочів, грибів і фруктів. Не зайвим буде використовувати нові приправи та спеції.
"Щоб було легше і приємніше підтримувати водний баланс, візьміть на замітку прості рецепти корисних напоїв. Додати в воду можна: лимон, огірок, м'яту, полуницю, базилік, імбир, ківі і тд. Потрібно зовсім небагато. А смак буде зовсім іншим.", - радить вона.
Нагадаємо, Марина Боржемська пояснила, що не варто брати до рота: робимо це щодня. Марина Боржемська розповіла про суперфуди
Як повідомляв портал "Знай.ua", Марина Боржемська у купальнику показала, що втратив Узєлков: "Вже зачекалася". Марина Боржемська показалася у купальнику
Також "Знай.ua" писав, Марина Боржемська назвала продукти, які знищують наш мозок: їх їсть майже кожен. Тренерка Марина Боржемська назвала небезпечні продукти