Тренерка "Зважених та щасливих", а також колишня дружина відомого українського боксера В'ячеслава Узєлкова, Марина Боржемська регулярно ділиться корисними порадами щодо харчування та підтримання ідеальної форми.

Цього разу у новому пості на своїй сторінці в соцмережі Інстаграм, де за її життям стежать 594 тисячі читачів, Марина Боржемська розповіла яким чином можна урізноманітнити своє харчування.

"Як урізноманітнити харчування 🥰 Я розумію, що багато хто вважає правильне харчування нудним і прісним, тому не стають його любителями. Але ми з вами розуміємо, яким смачним і цікавим може бути наш корисний раціон. Крім того, розповім вам ще кілька прийомів, як урізноманітнити звичне харчування.", - написала вона. Марина Боржемська

Марина Боржемська, instagram.com/uzelkova.marina

Передусім Марина Боржемська радить додати нові відтінки звичним стравам. Наприклад, звичайний салат або гарнір легко можна перетворити в щось більше, додавши масло, соус або маринад.

Популярні новини зараз

Настя Каменських зайняла місце Каті Осадчої після пологів: розповість про весілля Alyona Alyona і "походеньки" Клопотенко

У Києві голий псих влаштував різанину в центрі міста

Епідемія чи кінець світу? Сотні ворон загадково загинули в один день, орнітологи розгублені

"Вже назавжди": Аліна Гросу в образі Лариси Доліної відгуляла шикарне весілля

Показати ще

"Оливкова олія відмінно підходить для салатів і гарнірів. Всього одна крапля кунжутної олії додасть вашій страві чудовий аромат. Домашній соус песто прекрасно підійде до салатів. Добре поєднується з багатьма салатами лимонний сік.", - пояснює вона. Марина Боржемська

Також тренерка радить спробувати нові корисні продукти. Наприклад, шпинат у свіжому варіанті стане прекрасним доповненням до салатів, а якщо його протушкувати, то вийде неймовірний гарнір. Водночас броколі й цвітну капусту можна додавати в омлети або використовувати як повноцінний гарнір.

Марина Боржемська, фото з Instagram

"Спаржа - ще одна ідея для легкого і корисного гарніру. Кіноа додають в салат або теж подають як гарнір. Ця крупа прекрасно поєднується з кунжутною олією. Авокадо можна як нарізати в салат, так і розім'яти для сендвіча з цілозернового хліба. Лохина, ожина, малина, смородина, журавлина, брусниця — прекрасне доповнення до каш, сиру і різних корисних десертів. Кунжут теж додають в салати і десерти.", - розповіла вона. Марина Боржемська

Крім того, Марина Боржемська радить освоювати нові способи приготування - запікати, тушкувати, готувати на пару і навіть сушити, що відмінно підходить для овочів, грибів і фруктів. Не зайвим буде використовувати нові приправи та спеції.

"Щоб було легше і приємніше підтримувати водний баланс, візьміть на замітку прості рецепти корисних напоїв. Додати в воду можна: лимон, огірок, м'яту, полуницю, базилік, імбир, ківі і тд. Потрібно зовсім небагато. А смак буде зовсім іншим.", - радить вона. Марина Боржемська

Нагадаємо, Марина Боржемська пояснила, що не варто брати до рота: робимо це щодня. Марина Боржемська розповіла про суперфуди

Як повідомляв портал "Знай.ua", Марина Боржемська у купальнику показала, що втратив Узєлков: "Вже зачекалася". Марина Боржемська показалася у купальнику

Також "Знай.ua" писав, Марина Боржемська назвала продукти, які знищують наш мозок: їх їсть майже кожен. Тренерка Марина Боржемська назвала небезпечні продукти