Дивовижне визнання принца Вільяма своїй бабусі.

Принц Вільям сказав своїм бабусі і дідусеві, королеві Єлизаветі II і принцу Філіпу, він не був упевнений, чи достатньо він любив свою нинішню дружину Кейт Міддлтон після їх другого розриву в 2007 році, передає портал Express.co.uk.

Історія кохання герцога і герцогині Кембриджських почалася майже 20 років тому, коли вони були першокурсниками в університеті Сент-Ендрюс у Файфі. Кейт привернула увагу Вільяма на благодійному показі мод в 2002 році, коли вона з'явилася на сцені в прозорій мереживній сукні.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон, фото Gettyimages

Про пару стало відомо якийсь час потому. Після п'яти років побачень, на початку 2007 року поповзли чутки, що принц Вільям, нарешті, може зробити пропозицію Кейт в день її 25-річчя 9 січня.

Популярні новини зараз

Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче

Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати

Кого не мобілізують до армії: перелік професій

Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни

Показати ще

Однак принц Уельський мало того, що не зробила цього, а й розлучився з Кейт Міддлтон. На щастя, розрив тривав всього пару місяці і в липні 2007 року пара знову зійшлася.

У репортажі ЗМІ за 2007 рік Королівський кореспондент Камілла Томіні повідомила, що Вільям не був упевнений у своїх почуттях.

Про це він розповів королеві і принцу Філіпу. Королева ж сказала, що він повинен був визначитися і вирішити для себе, чи хоче він бути з Кейт Міддлтон чи ні.

Незважаючи на заяви, тепер герцогу знадобилося ще три роки, перш ніж він опустився на одне коліно, що викликало її прізвисько «Уейті Кеті», оскільки Міддлтон, здавалося, вічно чекала пропозиції.

Однак у підсумку вони одружилися в 2010 році.

Нагадаємо, засмутилися до сліз: принц Вільям і Кейт Міддлтон поникли після програшу збірної Англії на Євро-2020.

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Слава Камінська зробила заяву після розпаду "НеАнгелів": "біс поплутав". Співачка Слава Камінська розповіла про свої плани

Також " Знай.ІА " писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг