Арсен Мірзоян порадував шанувальників рецептом ледачих голубців. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Арсен Мірзоян є одним з найбільш популярних українських виконавців.

Будучи учасником проекту" Голос країни " він не загубився в українському шоу-бізнесі, а зміг активно розвиватися. На Instagram-сторінку відомого українського виконавця підписано 49,5 тисячі осіб.

24 липня він опублікував серію фотографій, на яких він показав процес приготування голубців. Їх він назвав "ледачими", так як стравою готується швидко.

Давненько мене не було ось з цим: «ледачі голубці» включаємо маленький вогонь - він на картинці N6. Масло, морква, цибуля. Фарш, часник, сіль. Рис. Капуста. Вода (тільки закип'ятив в чайнику) Той самий маленький вогник. Накриваємо кришкою і не рухаємо нічого, крім жінки 30-40 хвилин.

Деякі шанувальники Instagram, що це корисний рецепт і пообіцяли його спробувати.

Популярні новини зараз

Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії

Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем

Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни

Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа

Показати ще

Нагадавши, 40-річна Тоня Матвієнко в коротенькій сукні сильно відірвалася на сцені: "Так хочеться...". Тоня Матвієнко З нагоди свого 40-річчя дала сольний концерт

Як повідомляв портал "Знай.uа" , Арсен Мірзоян отримав знаковий подарунок у день народження, але не від Тоні Матвієнко: "Став першим". Арсен Мірзоян відсвяткував свій день народження.

Також "Знай.uа" писав, що чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян втік від сімейних турбот на річку: "Попереду серйозні кроки". Арсен Мірзоян зізнався, що його чекає попереду