Відома українська гумористка і актриса "Кварталу 95" і «Жіночого кварталу» Олена Кравець поділилася з телеведучою "Світського життя" Катериною Осадчою своїми переживаннями з приводу того, як це – виходити на сцену зі зламаною ногою.

"Олена, практично вперше ми в цій декорації сидимо. І все тому, що ти примудрилася зламати ногу. Це була побутова травма, як не сумно. Як так вийшло?",- запитала Осадча.

"Я була вдома, я була в красивих чорних штанях палаццо - з широкими штанинами. Я швидко бігла по дому і заплуталася в штанинах. Я навіть не впала-спіткнулася і вивихнула ногу. Думаю, ну вивихнула, і вивихнула, але опухлість не проходить, а більше стає. І болить. Поїхали в лікарню, а там – перелом п'ятої плеснової кістки зі зміщенням», - поділилася травмована Кравець.

На питання про те, як вона зараз себе почуває, Олена відповіла, що нормально.

"Я сиджу з тобою, розмовляю. Мені зробили операцію, все буде нормально. Значить, так потрібно. Для чогось зупинило. Зупинка на вимогу когось, там", - вважає вона.

Популярні новини зараз

Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії

Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію

Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження

Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї

Показати ще

"Ти могла не виходити на сцену, у тебе лікарняний. Тим не менш, ти вийшла», - дивується телеведуча.

"Я не могла їх підвести. Тим більше, що в минулому році у мене був ковид. Вони знімали без мене. П'ять років це була двійня. Я не виходила на милицях на сцену. У колясці персонаж мій виїжджав. Це була Юлія Тимошенко", - згадує Кравець.

"Головне, тримати хвіст трубою!» ,- підтримують улюблену артистку українці в коментарях до відео.

Нагадавши, у Вікторії Смеюхи після розпаду "НеАнгелів" відкрилося друге дихання: "націлена на перемогу". Вікторія Смеюха заявила про своє переродження

Як повідомляв портал " Знай.ua", Слава Камінська зробила заяву після розпаду "НеАнгелів": "біс поплутав". Співачка Слава Камінська розповіла про свої плани

Також " Знай.ua " писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг