Українці, які втратили кінцівки на фронті Донбасу, знайшли в собі силу, щоб підкорити гірську вершину. Про це розповіли у спільноті "Повернись живим" у соціальній мережі Facebook.

«Уважно дивіться це фото - це українці на Казбеку! Серед них троє українських захисників, котрі підкорювали гору на протезах: Сергій Романовський, Володимир Воропай, Ігор Заставний! Казбек. Класичний маршрут. 5034 метри. Нічого особливого», - написали автори допису.

Вони додали, що в трьох людей на цьому фото немає нижньої кінцівки - ноги.

Скрін, Facebook " Повернись живим"

«А в мене немає серця та совісті, бо я зібрав трьох людей з ампутацією і гнав їх крізь туман та сніг, по сипухах, снігу та льоді. Вчив зарубатися під час зриву, в'язати вузли, не боятися і робити те, що треба" - написав організатор походу.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Вже не вперше українські ветерани, які зазнали важких поранень та ампутацій, підкорюють гірські вершини. У Nomad.live вважають, що гори - це чудова реабілітація для ветеранів бойових дій.

«А ми дивимося на тих, хто не кориться обставинам, не вважає поранення кінцем життя і наважується на такі речі із захопленням. Бо нема нічого неможливого, коли є шалене бажання жити», - резюмують автори допису.

«Оце сила волі молодці, бо вони українці. Браво!!!», «Ви приклад для тих, хто в силу різних обставин зламався ! Ми пишаємось вами! Дяка і Слава вам! Оборони вас Господь», - захоплюються в коментарях українці.

Нагадаємо, є звичайно люди, які не бачать різницю між Росією і Путіним, але таких дуже мало, - Гудок.

Як повідомляв "Знай.ua", "Нехай візьмуть мило, мотузку і повісяться", - скандальний Усик про росіян і декомунізацію

Знай.ua писав, Пугачова жорстоко розправилася з бабусею-ветераном війни: "Хотіла слави? Чекай, що я з тобою зроблю!"