Відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram.

Зірка виставила серію яскравих архівних кадрів з зимових канікул на Багамах, жартівливо зізнавшись, що вже готова до нової відпустки і навіть укусів жуків.

Так, красуня приміряла міні-бікіні з рожевими плавками і топом лимонного кольору з глибоким декольте, сховавшись від яскравого сонечка за сонцезахисними окулярами.

Дівчина приймала різні пікантні пози, щоб продемонструвати і пишні груди, і бронзову засмагу, і прес. При цьому Ана розпустила довге каштанове волосся, стоячи на тлі блакитної води і доповнивши "пляжний" образ золотими сережками-кільцями.

До слова, у моделі більше 12,5 мільйона фоловерів в Instagram. Соціальні мережі - не єдиний спосіб заробітку. Разом з чоловіком Беном Морлендом вона володіє мережею досить популярних фітнес-клубів, а також є засновницею власного бренду спортивного одягу і бікіні.

Популярні новини зараз

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Ана Чері Гарсія народилася 16 травня 1986 року в Анахаймі, США, провівши фактично все своє дитинство в Каліфорнії. Примітно, що у зірки є індіанське, іспанське та європейське коріння, що і зробило її володаркою незвичайної зовнішності. Знаменитість є і однією з найбільш високооплачуваних Instagram-моделей, а також моделей спідньої білизни.