Анатолій Анатоліч показав свою дитину Нілу. Відповідний пост з'явився на його офіційній Instagram-сторінці.

Відомий ведучий популярних програм "Всюди Люди" і "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" Анатолій Анатоліч активно веде свої соціальні мережі. На Instagram-сторінці знаменитості, на яку підписано сто вісімдесят вісім тисяч чоловік, часто з'являються оновлення про його особисте життя, творчі амбіції і відпочинок.

Зовсім недавно блогер став батьком втретє, його дружина Юла народила йому сина Ніла 20 липня, о 13:13, з вагою 4060 кг і зростом 55. Батьки часто діляться подробицями свого особистого життя.

26 липня у своєму сторіз в соціальній мережі Instagram він опублікував фотографію, на якій він тримає свою дитину Ніла. На знімку видно, що батько в піднесеному настрої.

Анатолій Анатоліч, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Зазначимо, що сам Анатоліч має вже трьох дітей. Крім Ніла, у нього дев'ятирічна дочка Аліса і семирічна Лоліта. Сам телеведучий перебуває у шлюбі з українською співачкою Юлою.

Нагадавши, у Вікторії Смеюхи після розпаду "НеАнгелів" відкрилося друге дихання: "націлена на перемогу". Вікторія Смеюха заявила про своє переродження.

Як повідомляє портал "Знай" вагітна MamaRika чесно показала, що відбувалося в її родині під час карантину: "не хочеться кричати"

Також портал Знай.uа писав, що Анатолій Анатоліч чекає новин про зламані ліжка на Олімпіаді: "Наших людей ніщо не зупинить"