Популярна українська співачка Ірина Білик має досить велику армію шанувальників. Тому зірка досить часто тішить їх новими хітами та публікаціями у соцмережах. У своєму Instagram, де за нею стежать понад 360 тисяч осіб зірка часто ділиться новими фото чи цікавими моментами з життя.

На цей раз Ірина Білик у розділі stories вирішила показати свого молодшого сина Табріза. На коротенькому відео видно, що хлопчик поливає щось у дворі зі шланга. При цьому зірка не могла приховати, що пишається маленьким сином, адже він дуже здібний і часто допомагає батькам.

Скріншот stories Ірини Білик

"Мамин помічничок. Юний садовод", - так Ірина Білик підписала stories зі своїм молодшим сином Табрізом.

Скріншот stories Ірини Білик

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще
Варто нагадати, що раніше Ірина Білик похизувалася першою зарплатою молодшого сина. Хлопчик знімався для одного проєкту та за це отримав свій перший у житті гонорар. Варто відзначити, що за участь у зйомках разом з татом хлопчик отримав тисячу гривень.

Скріншот stories Ірини Білик

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ірина Білик у міні-сукні підкорила 71-річного Михайла Поплавського

Також Ірина Білик після розлучення з Ахмадовим показала нового співмешканця. Нещодавно знаменитість заявила, що вони з чоловіком, 48-річним російським фотографом і продюсером Асланом Ахмадовим розлучаються після 6 років шлюбу

А ще Ірина Білик зробила покійній мамі зворушливий подарунок. 51-річна знаменитість презентувала новий кліп на пісню "Ангелов не выбирают", яку вирішила присвятити всім матусям