Анна Богдан (Сторожук), яка здобула перемогу у фіналі 11 сезону реаліті-шоу "Холостяк", де своє кохання шукав харківський бізнесмен Михайло Заливако, прокоментувала ситуацію з весіллям Юлії Бельченко "Зайки".

Нещодавно у мережі з'явилися кадри з весільної церемонії дівчини з українським ведучим Богданом Юсипчуком. Пара якийсь час не коментувала цю подію намагаючись тримати інтригу. Згодом Юлія Бельченко з Богданом Юсипчуком вирішили розкрити що ж це за церемонія була насправді.

Юля "Зайка", фото: Instagram

Виявилося, що весілля було несправжнім. Це було відкриття нової весільної локації у Києві, а також таким чином вони намагалися позбутися своїх страхів щодо такого важливого дня.

Скріншот сторіс Анни Богдан (Сторожук)

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показати ще

"Для мене весілля було великою несподіванкою, але я зраділа, тому що знайти свою другу половинку - велике щастя. А тоді після заяви, що це реклама весільного простору відчула себе обманутою. Грати на почуттях своїх прихильників.. Для заробітку особисто для мене це недопустимо", - підсумувала дівчина.

Скріншот сторіс Анни Богдан (Сторожук)

Скріншот сторіс Анни Богдан (Сторожук)

Нагадаємл, що Юля "Зайка" розкрила правду про своє "весілля": водили за носа всю країну

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Холостяк" Михайло Заливако зізнався, чи набридла йому Анна Богдан: "Був пацан і немає пацана". Михайло Заливако відверто розповів про стосунки з Анною Богдан

Також "Знай.ua" писав, Юля "Зайка" розкрила правду про своє "весілля": водили за носа всю країну. Юлія Бельченко вперше розкрила справжні подробиці весілля