Лілія Яма розчулила шанувальників сімейною фотографією. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Дружина Влада Ями є популярною Instagram-блогеркою, на яку підписано 42,4 тисячі осіб. Вона регулярно публікує фотографії на своїй офіційній сторінці. Вона публікує рецепти для душі і тіла, а також душевні знімки і відеозаписи членів своєї сім'ї.

З недавніх пір дівчина зосередилася на тому, що ділиться подробицями спільного відпочинку з Владом Ямою і їх спільного сина Леона.

28 липня в сторіз танцівниці опубліковано спільне фото з чоловіком, сином Леоном і невідомою маленькою дитиною. Жінка тримає маленького красеня у себе на руках. Свій пост вона підписала:"Солодка булочка".

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Показати ще

Примітно, що на фото видно, як Влад Яма зі своєю дружиною посміхаються і знаходяться в піднесеному настрої, а їх син Леон визирає здалеку.

Нагадаємо, у Вікторії Смеюхи після розпаду "НеАнгелів" відкрилося друге дихання: "націлена на перемогу". Вікторія Смеюха заявила про своє переродження

Як повідомляв портал "Знай.ua", Слава Камінська зробила заяву після розпаду "НеАнгелів": "біс поплутав". Співачка Слава Камінська розповіла про свої плани

Також "Знай.ua" писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг.