На сторінці в соціальній мережі Instagram відомої української журналістки і дружини півзахисника національної збірної "Манчестер Сіті" Олександра Зінченка владики з'явилася нова публікація.

На цей раз красуня, яка зараз знаходиться в щасливому становищі, поділилася своїм новим знімком. На знімку Влада в очікуванні малюка - з уже дуже кругленьким животиком. Для фотосесії вона вибрала легке просторе плаття кольору карамелі, яке зав'язала паском-стрічкою.

Судячи з розмірів животика, чекати залишилося зовсім недовго. Тим не менш, для влади час в очікуванні зустрічі зі своїм маленьким дивом явно сповільнило свій біг – вона супроводила знімок зображенням пісочного годинника і равлики.

Скрін, Instagram Влада Седан

Скрін, Instagram Влада Седан

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Фанати дружини Олександра Зінченка засипали її захопленими компліментами.

"Beautiful Mama» красива мама)", "Pretty» мила)", "Бажаю вам хорошої дитини", "Красуня", "Шикарна", "Щоб малюк був здоровий, розумний, і добрий, і щирий, як батько, красивий, як мати", "Найкрасивіша дівчина!", - пишуть фанати.

"Коли вже народжувати?", "Влад, а хто у вас буде?", - цікавляться в коментарях українці.

Раніше ми писали про те, що вагітну Владу Седан прозвали лялькою: як Брітні Спірс в молодості

Нагадаємо, що дружина Олександра Зінченко зізналася, звідки пішло прізвисько "Влада Седан": друг Єгора Кріда постарався.

Як повідомляв Знай.uа, Александр Зінченко забув звідки родом його дружина Влада Седан: "з якого я Козятина?". Олександр Зінченко на камеру заявляє, що його дружина родом з Козятина, а вона намагається йому пояснити, що насправді - з Вінниці.