Майже мама-героїня, дружина популярного українського ведучого «Всюди Люди» та «Ранок з Україною» на телеканалі «Україна» Анатолія Анатоліча Юлія Бойко продовжує радувати своїх друзів і шанувальників не менше, ніж і її чоловік. Так, тричі мама Юлія опублікувала в мережі відео, в якому зображені її дві старші доньки разом зі своїм новонародженим ще зовсім маленьким братиком.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Юлії Бойко в мережі Instagram. Важливо зазначити, що це не відео IGTV, а поки тільки коротке відео довжиною в одну хвилинку.

"Це ж повна ласкавість. Не можу намилуватися. Мої котики. Нілу 8 днів.", – підписала вона ролик.

Відео Юлії Бойко, скріншот: Instagram

Відео Юлії Бойко, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Відео Юлії Бойко, скріншот: Instagram

Дівчатка, під керівництвом фотографа позували в кадрі, цілуючи сплячого на декоративному міні-ліжечку брата. Відомо, що хлопчика батьки назвали Нілом. Кроха з'явився на світ 20 липня 2021 року.

Підписники почали активно коментувати публікацію: "Як мило", "Як красиво", "Як трепетно", "Мілота", "Який класний пупс".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Також цікаво, що за тиждень до пологів телеведучий каналу "Україна" подарував дружині білий позашляховик Mercedes-Benz Gelandewagen.

"Gelandewagen, тому що син. А білий, тому що для моєї Юли. Ми в пологовий будинок завжди на своїй машині їздимо, цього разу не виняток", - заявив Анатолій Анатоліч.

Раніше повідомляли, Анатолій Анатоліч поніс маленького сина в театр: "Подивися, як круто".

Як повідомляв Знай.uа, Анатолій Анатоліч проговорився, ким хоче бачити маленького сина: у Олександра Зінченка з'явився конкурент.

Знай.uа писав, Анатолій Анатоліч з сином на руках зворушив українок: ідеальний Татко.