Багато з нас з ностальгією згадують улюблені ласощі родом з дитинства. Одне з таких ласощів - сочники з сиром. Їх ніжний, вершковий смак і пісочне тісто, що тане в роті, нікого не залишали байдужим.

Рецепт тих самих сочников запропонували в телеграм-співтоваристві "Гурманъ".

Що знадобиться?

  • чотири склянки пшеничного борошна;
  • 150 грамів маргарину;
  • три яйця;
  • сім столових ложок цукру;
  • шість столових ложок сметани;
  • половину чайної ложки солі;
  • половину чайної ложки розпушувача
  • півкілограма сиру;
  • ванільний цукор за смаком.

Скрін, відео YouTube Сочники

Як готувати?

Популярні новини зараз

1000 гривень від держави: як отримати допомогу пенсіонерам

Гороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці

Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть

Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада

Показати ще
  • Для початку потрібно змішати м'який маргарин, два яйця і чотири столові ложки цукру.
  • Додати сметану, сіль і розмішати.
  • Всипати борошно і розпушувач.
  • Вимісити тісто і згорнути його в кулю. Покласти в миску і накрити рушником.

Для начинки змішати сир, три столові ложки цукру, яйце, ванільний цукор.

Скрін, відео YouTube Сочники

Як ліпити?

Посипати борошном стіл і розкачати тісто в пласт товщиною в півсантиметра. Вирізати гуртки.

Покласти близько столової ложки начинки на край заготовки. Накрити другою половиною і защипати тісто, як вареник.

Скрін, відео YouTube Сочники

Як випікати?

Викласти на деко, змащене соняшниковою олією. Зверху змастити сочники збитим яйцем. Відправити в духовку, розігріту до 180 градусів, на 20-25 хвилин.

Нагадавши, Костянтин Грубич показав, як вирощують курок на продаж і приготував з них м'ясний пудинг: чи безпечно м'ясо птиці, думка експерта

Ткож Знай.ua писав Аніта Луценко поділилася рецептом легкого чізкейку: впорається навіть ледачий

Як раніше повідомляв Знай.ua Зірка "Дизель Шоу" Яна Глущенко поділилася рецептом пікантної окрошки на айрані: "відходимо від класики"