Пенсіонер, фото: Знай.ua

Кому цього року підвищать пенсію? Марина Лазебна відповіла на гостре запитання

Міністерство соціальної політики зможе виплачувати пенсіонерам, мінімальний страховий стаж яких не повинен бути менше 5 років. Про це повідомила Міністр соціальної політики Марина Лазебна під час зустрічі з експертами Міжнародної організації праці.

Катерина Репяхова, фото: Instagram

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова влаштувала "набіг" на магазин

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Молода матуся повідомила про те, що вони всім сімейством відправляються за продуктами. Про це Катерина розповіла в сторіз на своїй особистій сторінці в соцмережі Instagram, де на неї підписано майже 85 тисяч людей. Так, сім'я зібралася на глобальну закупівлю продуктів, а все тому, що Віктор Павлік їде, а молодій дружині і маленькому синові потрібно буде чимось харчуватися.

Потап, instagram.com/realpotap

Чоловік Насті Каменських Потап зізнався, що написав найкращі пісні на унітазі

Потап, який дуже багато знімків виставляє у себе на акаунті, дав велике інтерв'ю славі Дьоміну, в ході якого відповів на 29 питань від "Люкс ФМ".

"Говорили багато про що: на унітазі писалися кращі пісні. Друзі повинні багато грошей. Як скидаються з Настею на відпочинок. Коли вип'є, стає класним і добрим. Батько лає за маленьку кількість українських пісень.", - пише Слава Дьомін.

Школа, фото: Unian

Школи восени відкриються не всі: кого під час карантину відправлять на дистанційне

Відвідування навчальних закладів буде дозволено, якщо не менше 80% персоналу пройшли повний курс вакцинації від COVID. Про це повідомляється на урядовому порталі. У той же час всі ті установи, в яких вакциновано менше 20% персоналу, не зможуть працювати в разі, якщо Регіон вийде з "зеленої" карантинної зони.

метеорит над Туреччиною, скріншот

Метеорит впав на охоплену лісовими пожежами Туреччину

У Туреччині в курортному місті Ізмір камери відеоспостереження зафіксували падіння метеорита. Метеорит було помічено в ніч на 31 липня. Політ космічного об'єкта супроводжувався яскравими спалахами. Як розповіли очевидці, звуки від падіння метеорита були схожі на гуркіт вибуху або землетрус.