Державний "ПриватБанк" отримує все більше і більше скарг на обслуговування клієнтів. Відзначаються всі можливі обмежувальні дії з боку найбільшого банку країни.

В основному анонімні користувачі залишають негативні відгуки на сайті Мінфіну. 31 липня 2021 року, українка розповіла, що будучи в Чернігові, користуючись банкоматом по вулиці Реміснича, 28, знімала велику суму грошей у розмірі 9 тисяч гривень.

ПриватБанк, фото: Знай.ua

Це сталося о 14:00 за місцевим часом, але в банкоматі тільки довго доносилися різні звуки, а згодом клієнті лише повернули карту, без будь-яких коштів.

"Грошей я не отримала, але коли перевірила картку, побачила, що 9000 грн з картки зникли, які мені були терміново потрібні! Я звернулася на гарячу лінію, але так і не зрозуміла, коли мені повернуть мої гроші. Я не можу довго чекати, тому що мені треба оплатити лікування. Вирішіть проблему, в яку Ви мене втягнули. Для мене це дуже великі гроші", - написала Українка в негативному відгуку.

Негативний відгук про ПриватБанк, скріншот: Мінфін

Представники "ПриватБанку" вже відповіли на цей коментар і заявили, що їм дуже шкода через подію. З боку банку також стало відомо, що заявка на повернення грошових коштів вже подана і буде оброблена протягом одного дня, хоча інкасація може тривати до 14 днів.

"Разом з цим наші фахівці роблять все можливе, щоб вирішити ваше питання якомога швидше", - йдеться у відповіді "Приватбанку".

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Негативний відгук про ПриватБанк, скріншот: Мінфін

Нагадаємо, ПриватБанк заблокував карту клієнтки за чужий борг у 3000 гривень: "Хто компенсує мої нерви?"

Як повідомляв "Знай.ua", українка повернулася з-за кордону і виявила "нулі" на картці "Ощадбанку": "Змінили номер на незнайомий"

Знай.ua писав, клієнтка Приватбанку погасила весь кредит і знову виявила борг у 1600 гривень: відділення закрили, пояснень не дали