Відомий російський шансоньє Михайло Шуфутинський рівно за місяць до 3 вересня заспівав свою знамениту пісню про цей день.

На своїй сторінці в соцмережі Інстаграм артист опублікував кумедне відео, зняте в автомобілі. "Я календарь переверну — и снова третье сентября", - заспівав Михайло Шуфутинський.

Водночас голос за кадром говорить йому: "Сонце, ще рано!". На що засмучений шансоньє сумно опускає очі й відповідає: "Ну ладно". Жартівливий настрій знаменитого виконавця підхопили і його підписники, які активно коментують новий пост Шуфутинського.

Михайло Шуфутинський, instagram.com/mikhail.shufutinsky

"Ще месяцок і перевернемо календар 😂", " я вже чую кроки Шуфутинського, який повільно йде до календаря.", "Обожнюю вас з дитинства 🔥", " будемо чекати !!! І слухати 3 еееее сентябряяяяяя", " чекаємо♪", " улюблена пісня", - жартують його підписники.

Популярні новини зараз

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Для ФОП вступили у дію нові правила

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Варто зауважити, що кілька років тому пісня "Третье сентября" стала приводом для народного креативу. Про неї створили безліч мемів, її цитують, роблять кавери і чекають настання того самого дня. Виконавець хіта Михайло Шуфутинський вирішив цього року пожартувати з цього приводу.

Сам 73-річний Шуфутинський з гумором ставиться до попиту на свій хіт, пишуть російські ЗМІ. З чуток, в перші дні вересня він нарозхват у концертних директорів, які пропонують йому виступи за завищеною ціною. Та й молодь до нього стала ставитися інакше після другої хвилі популярності.

Коментарі, instagram.com/mikhail.shufutinsky

Коментарі, instagram.com/mikhail.shufutinsky

Нагадаємо, Шуфутинський розмазав чоловіка Івлєєвої за погану музику: "Дратує мене своєю тупістю". Реперу Елджею влетіло від Шуфутинського за поганий трек

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сергій Притула і Маша Єфросиніна дали шанс немовлятам з хворими сердечками: "Бореться за життя". Сергій Притула розповів про ініціативу Маші Єфросиніної

Також "Знай.ua" писав, Леся Нікітюк і Сергій Притула присмокталися один до одного: "Забігла привітати". Сергій Притула святкує свій день народження