Відомий український модельєр, частий гість всіляких світських заходів, а також власник великої мережі модних бутиків по всій країні Андре Тан продовжує ділитися зі своїми шанувальниками особистим досвідом. Цього разу модельєр торкнувся доволі актуальної теми, Андрій висловився щодо природи щастя і його вартості в грошовому еквіваленті.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Андре Тана в мережі Instagram.

Публікація Андре Тана, скріншот: Instagram

"Щастя не купиш? Вже дуже давно гроші для мене інструмент, а не зброя. Відносини з грошима можна назвати здоровими, коли нас більше не турбує ідея розбагатіти; коли ми знаємо, що гроші — не дорівнює безпека, свобода і влада. Це всього лише гроші.

Джерело багатства лежить в умінні цінувати те, що у нас є, дякувати за подарунки, інвестувати з розумом і вільно ділитися. Зрештою, життя - єдине багатство. І приказка говорить, що щастя за гроші не купиш. Чи так це? Як же правильно його придбати?

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Витрачайте гроші на враження, а не на речі

Тут все дуже просто. Подорожі, походи на грандіозний концерт або інший захід ми передчуваємо, а потім з насолодою згадуємо, тоді як речами просто користуємося.

Оплачуйте покупки відразу

Розстрочки, безвідсоткові кредити і взагалі "життя в борг" вбиває вміння радіти грошам. Краще збирати на річ і тільки потім купувати її, попутно насолоджуючись передчуттям від використання.

Витрачайте на інших, а не на себе

Не секрет, що для більшості з нас зв'язки з оточуючими неймовірно важливі і позначаються на нашому психологічному благополуччі. Можливо, саме тому, коли ми щось робимо для інших, в нашому мозку активізується центр винагороди, а дофамін так і пре (навіть якщо ми це не в повній мірі усвідомлюємо).

Смакуйте використання нової речі

Часто мріючи про щось, ми забуваємо про деталі: що спричинить за собою використання цієї речі? А щастя якраз в деталях і полягає.

Забудьте про порівняльні покупки

Коли ми нескінченно порівнюємо одне з іншим, то ризикуємо в результаті купити більш дорогу річ, ніж планували (або ту, що володіє "наворотами", які нам зовсім і не потрібні).

А у вас вийшло купити щастя?", - пише Андрій.

Андре Тан, скріншот із відео

Раніше повідомляли, Андре Тан розстебнув сорочку посеред пляжу і заговорив про "хворе" кохання: "Винні батьки".

Як повідомляв Знай.uа, Андре Тан підказав, як правильно вибрати купальник: "Збільшити груди і приховати живіт".

Знай.uа писав, Андре Тан після розлучення видав правду про гострі стереотипи у стосунках: "Дитяча позиція...".